Afdelingsuitje Hoorn

Een Afdelingsuitje organiseren in Hoorn is in goede handen bij Hoorn Events– dé specialist in unieke Afdelingsuitjes en teambuilding activiteiten in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad.

Voor uw Afdelingsuitje is Hoorn de perfecte stad. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Door onze uitgebreide kennis en ervaring is uw Afdelingsuitje bij Hoorn Events in goede handen.

Hoorn Events is sterk in maatwerk. Dat betekent dat we graag uw persoonlijke wensen vernemen bij de invulling van uw arrangement!
Bekijk voor onze originele Afdelingsuitjes in Hoorn onze dagarrangementen, avondarrangementen en losse spelprogramma's. Tevens biedt Hoorn Events interessante en ludieke workshops, knallende themafeesten, heerlijke vaartochten, en diverse rondleidingen voor uw Afdelingsuitje in Hoorn.

Onze tips voor uw Afdelingsuitje in Hoorn: Scootertocht, Quizparty, CityWalk, GPS/GSM spel of een Culinaire rondleiding.

Nieuwsbrief ontvangen?