Wie is de rat?

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Wie is de rat?

Bij het spel 'Wie is de Rat' in Hoorn strijdt u in teams tegen elkaar, ideaal als teambuiling. In ieder team bevindt zich één rat die het spel probeert te saboteren. Vertrouw dus niemand in uw team! De enthousiaste begeleiding van Hoorn Events verdeelt uw gezelschap in teams en stuurt u op pad.

Het spel start op een centraal punt in de stad Hoorn. Tijdens het teambuiling spel bent u niet alleen bezig om de rat te ontmaskeren, maar loopt u ook langs de mooie bezienswaardigheden van het oude centrum, de mooie pleinen en de haven van Hoorn. Maar laat u niet te veel afleiden, want de rat is altijd bezig met het spel! De rat is in dienst van een ander team en probeert zo op een slinkse en onopvallende manier alles te saboteren. Tijdens het spel moet u met uw teams diverse opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en nog veel meer.

Herkent uw team de rat? Dan wint u een toepasselijke prijs en komt er een eind aan uw uitje in Hoorn.

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Spelmaterialen, vragen en opdrachten
- Eén drankje p.p. van de Hollandse bar tijdens de prijsuitreiking
- Prijsuitreiking

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@hoornevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?