Wie is de rat aan tafel

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 59,95 p.p. excl. BTW

Wie is de rat aan tafel

Niet wie is de Mol, maar wie is de rat aan tafel! Tijdens dit culinaire avondje vol list en bedrog zult u de rat moeten ontmaskeren tijdens het dinerspel in Hoorn.

Uw gezelschap wordt ontvangen door de enthousiaste begeleiding van Hoorn Events in een gezellig restaurant. Hier wordt uw gezelschap opgesplitst in verschillende teams. Elk team heeft een rat aan tafel, een infiltrant in dienst van het andere team. De “rat" zal er alles aan doen om de boel te saboteren.

Aan de hand van raadsels en opdrachten zullen de teams en ratten tijdens het dinerspel toewerken naar een spannende ontknoping. Wie van uw vrienden, collega’s of familieleden heeft het bij het juiste eind en ontmaskert de "rat"?

Er zullen verschillende themarondes zijn die onder leiding van begeleiders worden gespeeld. Tussen de rondes door geniet u van een heerlijk 3 gangendiner in een gezellig restaurant in Hoorn. Tevens zijn er per persoon drie drankjes van de Hollandse bar inbegrepen.

Welk team heeft de rat ontmaskerd en wint het dinerspel “wie is de rat aan tafel”? Voor het winnende team is er uiteraard een toepasselijke prijs.

Inclusief:
- 3 gangendiner
- Drie drankjes van de Hollandse bar p.p.
- Privélocatie in hartje Hoorn
- Professionele begeleiding
- Materialen

Nieuwsbrief ontvangen?