De Event Consultants van Events Holland

Waar kunt u hulp bij gebruiken?
Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw eigen event? Gaat het om een receptie, winkelopening, productlancering, marketingconcept voor uw bedrijf of organisatie? Schakelt u dan gerust de hulp in van de Events Consultants van Events Holland. Events Holland heeft een aantal vaste labels en specialismen; Hoorn Events, Enkhuizen Events, Events Waterland, HOF Events Alkmaar, Amsterdam for Groups, Egmond Events en Scooter Events. De Events Consultants van Events Holland staan u graag bij met raad en advies. U bepaalt als opdrachtgever zèlf in hoeverre en hoe uitgebreid u de hulp nodig heeft. Of het gaat om een duwtje in de rug bij de organisatie, het creeëren van een visie over uw eigen event, of gewoon om de creatieve invulling van uw eigen basisidee.

Waarom dan een Event Consultant?
Onze Events Consultants beschikken over een unieke brede kennis van zaken op het gebied van toerisme, marketing, horeca, organisatievermogen en evenementenverzorging. Deze kennis is reeds jarenlang aanwezig en wordt regelmatig ingeschakeld door diverse opdrachtgevers zoals Gemeenten, musea, horecalocaties en vrije tijd gerelateerde ondernemingen in de provincie Noord Holland.

Maatwerk van onze Event Consultant
Onze Events Consultants kunnen op flexibele wijze inspelen op uw specifieke behoefte. Of het gaat om een verfrissend gesprek waarbij u feedback wilt over uw eigen ideeën, of om een compleet organisatieplan voor uw eigen evenement, onze Events Consultants zijn bereid om in overleg projecten van 1 uur tot 1 jaar aan te gaan met u.

Contact?
Indien uw interesse is gewekt en u graag wordt geholpen door ons, vraagt u dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze Events Consultants. Dit kunt u doen per email, telefoon of post. We zijn u graag van dienst. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat alle projecten en opdrachten in strikt vertrouwen kunnen worden uitgevoerd, indien u dat wenst.

Onze Events Consultants zijn onder andere betrokken geweest bij:

  • Winkelopening Bryant - Hoorn - 2009
  • World Meeting van Round Table International - Egmond
  • Uitreiking van de Westfriese Canon - Westfries Archief - Hoorn
  • Wereldkundigmaking 'oudste aandeel ter wereld' - i.o.v. Westfries Archief en Gemeente Enkhuizen www.oudsteaandeel.nl

Nieuwsbrief ontvangen?