Autopuzzeltocht door West-Friesland

Minimaal 15 deelnemers
3,5 uur
€ 22,50 p.p. excl. BTW

Autopuzzeltocht door Westfriesland

De enthousiaste begeleiding van Hoorn Events ontvangt u voor een briefing. Vervolgens gaat u op pad met een opdrachtenmap en de route. U rijdt een afwisselende route uitgezet met diverse vragen, foto-opdrachten, actieve opdrachten en puzzels.

Deze tocht door West-Friesland rijdt u met eigen vervoer. De teams worden verdeeld over de auto's en krijgen nog een aantal laatste tips en dan is het klaar voor de start, af! Zodra u op pad bent zal er samengewerkt moeten worden. Wie bepaalt de route, wie concentreert zich op de vragen en wie lost de puzzel op. De opdrachten zijn zo gemaakt dat iedereen in de auto actief betrokken wordt bij deze autopuzzeltocht door Westfriesland.

Onderweg stopt u bij een gezellig café waar u even kunt bijkomen met een drankje. 

Aan het eind van de tocht ontvangt de begeleiding u graag voor de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste antwoorden gevonden, de meest originele foto's geschoten en de minste kilometers gereden? Voor het winnende team is er uiteraard een leuke prijs!

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of een hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@hoornevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?